Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Alap szolgáltatásaink

Hitel ügyintézés

Ha vásárolni szeretne de nem áll rendelkezésére a vételár teljes összege, független hitel tanácsadóink felveszik Önnel a kapcsolatot és ingyenesen felmérik, mekkora hitelre számíthat. Így nem érheti meglepetés a későbbiekben és tudni fogja, mekkora összegből gazdálkodhat. Ha pedig megtalálta a megvásárolni kívánt ingatlant, ugyancsak díjmentesen lebonyolítják az Ön számára legmegfelelőbb kölcsön ügyintézését.

Megkeressük álmai otthonát

Amennyiben úgy érzi itt az ideje saját otthont teremteni, adja meg az elképzeléseinek megfelelő ingatlan paramétereit és mi ingyenesen megkeressük Önnek a legmegfelelőbbet. Intézze ház, lakás, nyaraló, telek vásárlását otthonról a kanapén ülve. Minek futkosna, költené feleslegesen a pénzét és az idejét utazással? Mi ezt elvégezzük Ön helyett. Más dolga nem marad, mint az elvárásainak legjobban megfelelő pár ingatlan megtekintése

Eladó ingatlannal rendelkezik?

Jó helyen jár!

Irodánk nem csak Magyarországon, de Angliában is kiterjedt ügyfélkörrel rendelkezik. Ezen kívül, célközösségünkbe tartoznak a külföldről hazatelepedni kívánó magyarok, akik otthonuk megteremtésére szolgáló pénzt külföldi munkavállalással gyűjtötték össze.

Ingatlanközvetítői díjunk a magyar ingatlanközvetítői jutalék küszöbértékének alja.

Nem feltétel nálunk a kizárólagos értékesítés, szívesen látjuk akkor is, ha más ingatlanközvetítőnél már regisztrálva van.

Jogi képviselet

Akár elad akár ingatlant vásárol, amennyiben saját ügyvéddel nem rendelkezik, tudunk ajánlani Önnek irodánktól független, ügyfeleink visszajelzései alapján megbízható ügyvédeket az adásvételi szerződés lebonyolításához.

Egyéb szolgáltatásaink

Energetikai Tanúsítvány készítés

Energetikai Tanúsítvány jelenléte szükséges,  ha egy ingatlan eladásra, illetve hosszútávú kiadásra kerül, továbbá egy új-építésű ingatlan használatbavételi engedélyéhez, valamint, ha szeretnénk részt venni egy energetikai pályázatban. Amennyiben szüksége van Energetikai Tanúsítványra, keressen minket bizalommal.

Felújításra, vagy csak kisebb átalakításra, festésre szorul a megvásárolt ingatlan?

Segítünk Önnek az olcsó, de profi szakemberek megkeresésében.

Ingatlanvásárlással kapcsolatos szolgáltatásaink részleteiről ide kattintva olvashat.

Amennyiben eladó, vagy kiadó ingatlana van, kérjük kattintson ide, hogy megismerje ingatlaneladással kapcsolatos szolgáltatásainkat.