Ingatlant vásárolna vagy bérelne?

Vásárolna, bérelne?

Miért egy ingatlanközvetítő iroda segítségével vásároljon ingatlant?

Ügyfél orientáltság és profizmus

A ClassIngatlan ingatlanközvetítő iroda vezetői és több munkatársa, sok éves nyugati ingatlanközvetítői múlttal rendelkezik, megtanulva azt, hogy a siker titka ügyfél orientáltság és a profizmus. Célunk, hogy csak elégedett ügyfeleink legyenek, hisz a legjobb reklám, ha egy sikeres üzlet után maga a vásárló ajánl bennünket ismerőseinek.

Mennyibe kerül?

Ügyfeleinknek szolgáltatásaink teljesen bérmentesek.

Célunk, hogy időt spóroljunk Önnek és megtaláljuk az elképzeléseinek minden szempontból legmegfelelőbb ingatlant.  Miért pazarolná az idejét keresgélésre, mikor mi ezt ingyenesen megtesszük Ön helyett?

Keressen bennünket bizalommal abban az esetben is, ha nem találja kínálatunkban az Ön elképzelésinek megfelelő ingatlant. Adja meg nekünk az elképzeléseinek megfelelő lakás, ház, nyaraló, telek, paramétereit, és mi megkeressük, az igényeinek megfelelő ingatlant.

Mivel más ingatlanközvetítő irodákkal is kapcsolatban állunk, amennyiben nem találunk megfelelő ingatlant kínálatunkban, úgy náluk is érdeklődünk az Ön nevében.

Ha esetleg Ön találna egy számára megfelelő ingatlant egy másik ingatlanközvetítő iroda ajánlatai közt, de nem szeretne személyesen kapcsolatba lépni velük, úgy mi felvesszük a kapcsolatot az érintett ingatlanirodával, és tárgyalunk az ingatlanról az Ön nevében, természetesen az Ön érdekeit képviselve.

Egyéb szolgáltatások

Hitel-ügyintézéssel kapcsolatban is tudunk segíteni, hisz nagyszerű kapcsolatot ápolunk több független hitel ügyintézési szakemberrel, akik ugyancsak ingyenesen tájékoztatják a lehetőségekről és intézik az ügyletet a hitel elő bírálattól egészen a kifizetésig.

Amennyiben saját ügyvéddel nem rendelkezik, tudunk ajánlani Önnek irodánktól független, ügyfeleink visszajelzései alapján megbízható ügyvédeket az adásvételi szerződés lebonyolításához.

Szolgáltatásainkról bővebben ide kattintva olvashat.

Amennyiben eladó, vagy kiadó ingatlana van, kérjük kattintson ide, hogy megismerje ingatlaneladással kapcsolatos szolgáltatásainkat.