Eladná, vagy kiadná ingatlanát?

Nem tolongnak a vásárlók?

Nos, ismerős a mondás, hogy maradjon a cipész a kaptafánál? Talán ez lehet az oka. Ha egy ingatlanos kitanulta a szakmát és kellő tapasztalattal rendelkezik, azzal nehéz egy laikusnak versenyeznie. Így van ez a kőműves, ács, autószerelő, vagy bármely más mesterséggel.

Szerencsére van segítség

A ClassIngatlan ingatlanközvetítő ügynökség külföldi és hazai tapasztalattal rendelkező munkatársai tudásuk legjavát adva segítik Önt abban, hogy eladó vagy kiadó ingatlanjának a lehető leghamarabb megtalálja új tulajdonosát/bérlőjét.

Tapasztalat mindenek felett

Tizenéves angliai ingatlan múlttal rendelkező csapatként, nem csak magyar, hanem angol kiterjedt ügyfélkörrel is rendelkezünk. Angolul és magyarul anyanyelvi szinten beszélő munkatársaink zökkenőmentesen bonyolítják az üzlet létrejöttének egész folyamatát. Ennek eredményeként az Ön ingatlan eladási/kiadási esélyei megsokszorozódnak.

Kiemelt szolgáltatás korrekt árakon

Ügynökségünk a magyarországi ingatlanközvetítői díjak legalacsonyabb küszöbértékével dolgozik.

Minden ügyfelünket kiemelt figyelemmel kezelünk, az ingatlan értékétől és elhelyezkedésétől, eladhatóságától függetlenül.

Széleskörű hirdetési kampány

Az eladásra/bérbeadásra szánt ingatlant nem csak a weboldalunkon jelentetjük meg, hanem magyar és angol ingatlanhirdető oldalakon és a különböző közösségi médiákban is.

Nem szerződésgyűjtésre hajtunk, hanem az eladásra

Nem elvárásunk a kizárólagosság. Ha más ügynökség is foglalkozik az eladásra vagy kiadásra kínált ingatlannal akkor is szívesen fogadjuk és legjobb tudásunkat beleadva dolgozunk az értékesítésen.

Alacsony közvetítői díjszabásunkkal azt szeretnénk elérni, hogy eladóvá/kiadóvá vált ingatlanja értékesítését ránk bízza. Ez egy szakma, melynek mi mesterei vagyunk, munkánkat örömmel, nagy tapasztalattal végezzük.

Hagyja ránk az értékesítést, mi levesszük az Ön válláról a terhet. Mi minden eladást/bérbeadást sikerként élünk meg. Legyen ebben partnerünk, legyen kölcsönös a sikerünk!

Jogi támogatás

Ügyvédeink az üzlet létrejöttekor az eladó és a vevő érdekeit egyenlőképpen képviselik.

Amennyiben az eladásra/kiadásra szánt ingatlannal jogi illetve hiteltartozási problémái vannak, ügyvédeink segítenek ennek elrendezésében.

Gyors Eladás

Sokéves tapasztalataink alapján tényként közölhetjük, hogy a legtöbb ingatlan sokkal eladhatóbb, ha szép és tiszta.

Gyakran elég egy jó kiadós nagytakarítás és egy pofás tisztasági festés. Ez nem feltétlenül emeli meg az eladó ingatlan értékét, de sokkal kívánatosabbá válik a potenciális vevők számára.

Egy rendetlen és lelakott ingatlan árából általában sokkal többet alkudnak a vevők felújítás igénye indokán, mint amennyibe az valójában kerülne.

Ne adjon lovat a vevő alá! Tegye kívánatosabbá ingatlanát, és adja el rekord idő alatt csekély, vagy alku nélkül.

Tehát, ha felújításra, vagy csak kisebb átalakításra, festésre szorul a megvásárolt ingatlana, mi segítünk Önnek a profi szakemberek megkeresésében.

Ingatlanvásárlással kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben ide kattintva olvashat.

Szolgáltatásainkról ide kattintva informálódhat.

Aktuális ingatlankínálatunk megtekintéséhez kattintson az alábbi gombra: