Eladná, vagy kiadná ingatlanát?

Eladná? Kiadná?

Eladná vagy kiadná ingatlanát?

Miért épp a ClassIngatlan?

Tizenéves angliai ingatlan múlttal rendelkező csapatként, nem csak magyar, hanem angol kiterjedt ügyfélkörrel is rendelkezünk. Angolul és magyarul anyanyelvi szinten beszélő munkatársaink zökkenőmentesen bonyolítják az üzlet létrejöttének egész folyamatát. Ennek eredményeként az Ön ingatlan eladási/kiadási esélyei megsokszorozódnak.

Ügynökségünk a magyarországi ingatlanközvetítői díjak legalacsonyabb küszöbértékével dolgozik.

Minden ügyfelünket kiemelt figyelemmel kezelünk, az ingatlan értékétől és elhelyezkedésétől, eladhatóságától függetlenül.

Az eladásra/bérbeadásra szánt ingatlant nem csak a magyar és angliai weboldalunkon jelentetjük meg, hanem magyar és angol ingatlanhirdető oldalakon és a közösségi médiákban.

Nem elvárásunk a kizárólagosság. Ha más ügynökség is foglalkozik az eladásra vagy kiadásra kínált ingatlannal akkor is szívesen fogadjuk és legjobb tudásunkat beleadva dolgozunk az értékesítésen.

Angliai expókon is képviseljük magunkat, ezzel bővítve a vásárlók körét.

Ügyvédeink az üzlet létrejöttekor az eladó és a vevő érdekeit egyenlőképpen képviselik.

Amennyiben az eladásra/kiadásra szánt ingatlannal jogi illetve hiteltartozási problémái vannak, ügyvédeink segítenek ennek elrendezésében.

Miért küszködne az eladással?

Alacsony közvetítői díjszabásunkkal azt szeretnénk elérni, hogy eladóvá/kiadóvá vált ingatlanja értékesítését ránk bízza. Ez egy szakma, melynek mi mesterei vagyunk, munkánkat örömmel, nagy tapasztalattal végezzük. Hagyja ránk az értékesítést, mi levesszük az Ön válláról a terhet.

Mi minden eladást/bérbeadást sikerként élünk meg.

Legyen ebben partnerünk, legyen kölcsönös a sikerünk!

Egyéb szolgáltatások

Energetikai Tanúsítvány készítés

Energetikai Tanúsítvány jelenléte szükséges,  ha egy ingatlan eladásra, illetve hosszútávú kiadásra kerül, továbbá egy új-építésű ingatlan használatbavételi engedélyéhez, valamint, ha szeretnénk részt venni egy energetikai pályázatban. Amennyiben szüksége van Energetikai Tanúsítványra, keressen minket bizalommal.

Gyors Eladás

Sokéves tapasztalataink alapján tényként közölhetjük, hogy a legtöbb ingatlan sokkal eladhatóbb, ha szép és tiszta.

Gyakran elég egy jó kiadós nagytakarítás és egy pofás tisztasági festés. Ez nem feltétlenül emeli meg az eladó ingatlan értékét, de sokkal kívánatosabbá válik a potenciális vevők számára.

Egy rendetlen és lelakott ingatlan árából általában sokkal többet alkudnak a vevők felújítás igénye indokán, mint amennyibe az valójában kerülne.

Ne adjon lovat a vevő alá! Tegye kívánatosabbá ingatlanát, és adja el rekord idő alatt csekély, vagy alku nélkül.

Tehát, ha felújításra, vagy csak kisebb átalakításra, festésre szorul a megvásárolt ingatlana, mi segítünk Önnek a profi szakemberek megkeresésében.

Ingatlanvásárlással kapcsolatos szolgáltatásainkról bővebben ide kattintva olvashat.

Szolgáltatásainkról általánosságban ide kattintva informálódhat.

Ingatlan kínálatunk