42 m2-es hétvégi ház a Markazi-tó szomszédságában eladó

42 m2-es hétvégi ház a Markazi-tó szomszédságában eladó

42 m2-es hétvégi ház a Markazi-tó szomszédságában eladó

Heves megye, Markaz

Eladó

6.000.000Ft

 • markaznyaralo_1
 • markaznyaralo_2
 • markaznyaralo_3
 • markaznyaralo_4
 • markaznyaralo_5

Ingatlan ID :

 CL-20153

Kedvencekhez hozzáadva

Kedvenc

Nyomtatás

Háló
1
Fürdő
1
Lakótér
42 m2

Részletek

42 m2-es hétvégi ház a Markazi-tó szomszédságában eladó

A Mátra lábánál, Markaz üdülőtelepén, 800 m2-es telken 45 m2-es nyaraló keresi természetkedvelő új tulajdonosát. A vízpart 150 méterre, a falu központja 2 km-re található a hétvégi háztól.

A ház

A tágas fedett teraszon keresztül érkezünk a házba, ahol előszoba, konyha, szoba spejz és kádas fürdőszoba vár bennünket.

Az ingatlan teljesen alápincézett, ytongból épült, a tető bitumenes hullámpalával fedett.

Az ablakok ráccsal felszereltek.

Az üdülőtelepen többen életvitelszerűen kint élnek.

A telken fúrt kút található.

A nyaraló irányára 6 M. Ft

Markaz Budapesttől 1 óra autóútnyira található.

Tömegközlekedéssel is jól megközelíthető, mivel rendszeres autóbuszjáratok indulnak a közeli buszmegállóból Gyöngyös, Budapest és Eger irányába.

Markaz a Mátra lábánál, Gyöngyöstől 14 km-re, a Verpeléten át Egerig vezető út mentén található. Északon – a hegyek karéjában megbúvó kis falut – az erdők ölelik, délen az 50 ha vízfelületű tó határolja.

Az itt élők szőlőműveléssel és bortermeléssel foglalkoznak. A falu határában napfényben gazdag, optimális mikroklímájú területen már az 1400-as évektől gondosan művelt szőlők díszlenek, amelyekből kiváló minőségű, karakteres borokat készítenek a borosgazdák.

A Markazi-tó vízi-sportolásra, horgászatra alkalmas, télen, ha befagy, kiváló korcsolyapálya. A vadászat iránt érdeklődőket gazdag vadállomány várja a markazi erdőkben. A túrázók a faluközpontból induló jelzett turistautakon érhetik el az országos kék túra útvonalát, mely a Kékestetőn át vezet.

Markazi-tó

Bármerről is közelít az utazó, a hegyekkel, szőlőtáblákkal körülvett tó látványa azonnal lenyűgözi.

Az ide látogatók horgászhatnak, csónakázhatnak, vitorlázhatnak, szörfözhetnek a tavon. A tó felülete 154 ha, 8,7 millió köbméter vizet tárol, legnagyobb mélysége 14-15 m, hosszúsága 2,3 km, szélessége 1,1 km. A víz utánpótlását a Malom-, Zsidó- és Hatra-patakok 10 km2-es vízgyűjtője, valamint a Bene-patakból leágazó övcsatorna 40 km2-es vízgyűjtője biztosítja.

Partján és a környékén közel 400 hétvégi ház található

A tó gazdag halállománnyal rendelkezik, megtalálható benne a ponty, keszeg, törpeharcsa, harcsa, süllő, csuka, busa, amúr. A termetes példányok közül már sikerült egy 75 kg-os 2 m feletti harcsát, illetve egy 17 kg-os amúrt is kifogni.

Várjuk hívását akár hétvégén is.

Várjuk hívását akkor is ha eladó ingatlanát szeretné értékesíteni. Tapasztalt, hatékony, csapatunk örömmel áll a rendelkezésére. A Classingatlan NEM használ kizárólagos szerződést, mert nálunk kizárólagosság nélkül is kiemelt ügyfél minden ingatlan tulajdonos. Csak abban az esetben jár a tiszteletdíjunk, ha mi adjuk el az ingatlant. Nem tartunk a konkurenciától, akkor is szívesen vállaljuk az értékesítést, ha már bízott meg más ingatlanértékesítőt is.

Energiatanúsítványra van gyorsan szüksége vagy hivatalos értékbecslést szeretne? Ebben is állunk rendelkezésére.

Bankfüggetlen munkatársunk ingyen segít megtalálni Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukciót.

Ügyvédi hátteret biztosítunk.

További adatok

 • Telek m2: 800
 • Falazat: ytong
 • Tető: bitumenes
 • Épület állapota:
 • Tömegközlekedés: busz
 • A környéken: vízpart, bolt, buszmegálló, strand

Térkép

Ingatlanreferens: Andrea

Andrea

Mobil : 06 70 610 58 88

GDPR jóváhagyás *

Hasonló ingatlanok