2009-es amerikai konyha nappali + 2 szobás családi ház Tököl

2009-es amerikai konyha nappali + 2 szobás családi ház Tököl - Eladva

2009-es amerikai konyha nappali + 2 szobás családi ház Tököl - Eladva

Pest megye, Tököl

Eladott Ingatlanok

38.000.000Ft

Ingatlan ID :

 CL-18713

Kedvencekhez hozzáadva

Kedvenc

Nyomtatás

Háló
2
Fürdő
1
Parkolás
4
Lakótér
110 m2

Részletek

2009-es amerikai konyha nappali + 2 szobás családi ház Tököl

Eladóvá vált ez az amerikai konyha nappali + 2 szobás földszintes, kiváló állapotban lévő családi ház Tököl kertvárosában, csendes utcában, 713 m2-es összközműves telekkel. Az ingatlan családalapítóknak, fiataloknak és idősebbeknek is kiváló választás lehet.

Műszaki tulajdonságok

A ház 2009-ben épült beton alapra, 38-as tégla falazattal és cseréppel fedett tetőszerkezettel. A teljes homlokzati felület DRYVIT rendszerrel és esztétikus színező vakolattal ellátott. A födém 20 cm gyapot szigetelést kapott. Mindenhol kiváló hang és hőszigetelési tulajdonságokkal bíró műanyag nyílászárók kerültek elhelyezésre, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva. A fűtésről és a használati meleg vízellátásról kombi gázcirkó gondoskodik, minden helyiségben radiátoros hőleadással. Alternatív lehetőséget illetve hangulatot biztosít a nappaliban lévő cserépkandalló. A belső és külső burkolatok is kiváló állapotban vannak így a lakás azonnal költözhető, nem igényel semmilyen felújítást.

Helyiséglista

Nappali-étkező-konyha: 36,78 m2

Közlekedő: 6,15 m2

Szoba 1.: 14,55 m2

Szoba 2.: 10,50 m2

Fürdő: 7,50 m2

WC: 2,25 m2

Kamra: 3,75 m2

Háztartási helyiség: 6,25 m2

Lakótér összesen: 88 m2

Fedett terasz: 15 m2

Garázs + Műhely: 25 m2

Értékszámításhoz felhasználható redukált alapterület: 110 m2

Telek jellemzése:

Az ingatlanhoz 713 m2-es minden irányból körbekerített összközműves önálló telek tartozik. A ház szabadonálló beépítéssel épült, így teljesen körbejárható. A családi házon kívül, szaletli, kerti tároló, önálló garázs és műhely is a rendelkezésünkre áll.

Autóval a hosszúkás térkövezett beállón keresztül juthatunk be az udvarra.

A kert gyönyörű zöld növényekkel és színes virágokkal tarkított. Vannak dísznövények, bokrok, fák, gyümölcsfák veteményes kert stb. Az öntözést fúrt kút szolgáltatja.

Környék:

Az ingatlan közvetlen környezetére jellemző a csendes, nyugodt, rendezett kertvárosias hangulat, ahonnan elérhető távolságra található minden a hétköznapi élethez szükséges kereskedelmi és szolgáltatási egység. Gyalogosan könnyedén megközelíthető a fővárosba közvetlen átszállás nélküli utazást biztosító Volán buszmegálló és H6-os ráckevei HÉV vasútvonal, iskola, élelmiszerüzlet, városközpont, önkormányzat, okmányiroda, könyvtár, városi sportcsarnok stb.

Rövid autózással elérhető a tököli repülőtér szomszédságában elhelyezkedő Sziget-Center Bevásárlóközpont, amely a Csepel-sziget egyik legnagyobb regionális kiskereskedelmi központja, illetve a további kikapcsolódási és sportolási lehetőséggel bíró Duna folyó főága illetve turisztikai szempontból kiemelkedő jelentőségű Ráckevei (Soroksári)-Duna mellékága is, annak partján pedig a Csepel-sziget legszebb sétaerdeje a Tököli-parkerdő. Az ingatlan tehermentes és 1/1 arányú tulajdonossal rendelkezik.

Egyéb információ:

riasztórendszer / légkondi kiállás / elektromos kapu / szaletli / sütögető

1/1 arányú tulajdonos / tehermentes ingatlan

Várjuk jelentkezését akkor is, ha a Csepel-sziget környékén eladó vagy kiadó ingatlana van és szeretné az értékesítést a környékre specializált, helyi szakemberekre bízni.

A Classingatlan igen alacsony közvetítői díjjal, kizárólagosság nélkül is a legmagasabb színvonalon képviseli az Ön érdekeit.

Hétvégén is várjuk hívását.

06 70 775 18 49

További adatok

  • Épült: 2009
  • Telek m2: 713
  • Falazat: 38-as tégla
  • Tető: Cserép
  • Épület állapota: Kiváló
  • Tömegközlekedés: HÉV, busz
  • A környéken: iskola, HÉV megálló

Térkép

Ingatlanreferens: Róbert

GDPR jóváhagyás *

Hasonló ingatlanok